Thumb

Radni proces

Kako IoT radi

01

Mjerenje

Senzori čitaju informacije o okolišu kao što su temperatura, vlaga, svjetlost, plin, kretanje i druge koje šalju ih na IoT platformu.

02

Prikupljanje podataka

IoT platforma istovremeno prikuplja ogromnu količinu podataka senzora i pohranjuje ih na nekoliko sekundi do nekoliko godina.

03

Obrada podataka

Prikupljeni podaci neprestano se obrađuju i prikazuju na nadzornoj ploči IoT-a ili se koriste za daljnju obradu i automatizaciju.

HX IoT nadzorna ploča

Sa našom nadzornom pločom možete upravljati kućom, zgradom pa čak i cijelim gradom!

IoT nadzorna ploča internetski je softver koji vam omogućuje kontrolu vašeg ekosistema, dobivanje informacija sa svakog uređaja i upravljanje njegovim radom. IoT nadzorna ploča u osnovi je IoT upravljačka ploča koja može postići mnogo različitih ciljeva za bilo koju kompaniju.
Prikupljanje podataka sa Vaših uređaja.
Primarni cilj većine IoT uređaja je prikupljanje podataka. Nadzorna ploča omogućuje vam pregled prikupljenih podataka retrospektivno i u realnom vremenu.
Poboljšajte podatke.
Da biste maksimalno iskoristili prikupljene podatke, možete kombinirati skupove podataka kako biste pronašli korelacije i programirali akcije temeljene na pravilima. Različita mjesta mogu biti podložna različitim vanjskim faktorima: temperaturi, pritisku, brzini, itd. Kombinirajte svoje podatke i analizirajte ih u cjelini da biste dobili najtačnije rezultate.
Daljinsko nadgledanje procesa.
Funkcija praćenja IoT uređaja u realnom vremenu pomaže vam da znate gdje su vaši IoT uređaji i koje podatke prikupljaju. Na primjer, IoT u zdravstvu često je povezan s daljinskim nadzorom pacijenta. Liječnici mogu koristiti uređaje za praćenje vitalnih podataka u stvarnom vremenu bez osobnog posjeta pacijentu.

Thumb Thumb
5
Habovi
23
Senzor Moduli
58
Senzori
45
Pokretači / Utikači
============================================= -->